avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate Andredari

Activitate Andredari

Mai pot merge la poliție deși am făcut amiabila? Menționez ca au trecut cele 48h.
Va mulțumesc anticipat
Buna seara. Am fost lovită ,dar nu am RCA valabil. Am făcut amiabila,șoferul celeilalte auto a semnat ca a fost 100% vina lui ,mi-a dat asigurarea lui și urmează sa am întâlnire cu valutatorul asigurării vinovatului.
Oare ma afectează cu ceva ca RCA-ul meu este expirat ?
Auzisem ca pt a fi despăgubită ,ar trebui sa am și eu asigurarea valabilă. Așa este?
Va mulțumesc anticipat pt ajutor
Buna seara. Ați rezolvat ceva ? Sunt in aceeași situație . Am fost lovită ,dar nu am RCA valabil. Am făcut amiabila,șoferul celeilalte auto a semnat ca a fost 100% vina lui și urmează sa am întâlnire cu valutatorul asigurării vinovatului.
Oare ma afectează cu ceva ca RCA-ul meu este expirat ?
Buna seara. Bunicii mei au decedat dar mama și cele 2 surori nu au făcut succesiunea pt apartament și pt pământurile deținute de bunici.
Întrebarea mea este : Se poate vinde apartamentul dacă toate surorile sunt de-acord fără a mai face succesiunea?
Va mulțumesc anticipat
Bună ziua. Perioada este 1/6/2021 - 1/6/2022
Bună ziua. Știți cum se calculează alocatia retroactiva? Am de luat 12 luni retroactiv si nu înțeleg cum se fac calcule... 6*427 + 6*600? Sau 12*600? Sau 12*427? Va mulțumesc