avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara. Am fost lovită ,dar nu am RCA valabil. Am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara. Am fost lovită ,dar nu am RCA valabil. Am făcut ...

Buna seara. Am fost lovită ,dar nu am RCA valabil. Am făcut amiabila,șoferul celeilalte auto a semnat ca a fost 100% vina lui ,mi-a dat asigurarea lui și urmează sa am întâlnire cu valutatorul asigurării vinovatului.
Oare ma afectează cu ceva ca RCA-ul meu este expirat ?
Auzisem ca pt a fi despăgubită ,ar trebui sa am și eu asigurarea valabilă. Așa este?
Va mulțumesc anticipat pt ajutor
Cel mai recent răspuns: Andredari , utilizator 22:07, 23 Februarie 2025
Buna ziua

Amiabila nu reprezinta o recunoastere a vinovatiei.

Amiabila este valabila numai daca ambele masini au polite RCA valabile.

Nu trebuie sa aveti RCA valabil pt a fi despagubita de asigurare, insa nu prin constarare amiabila ci prin constatarea politiei.
Mai pot merge la poliție deși am făcut amiabila? Menționez ca au trecut cele 48h.
Va mulțumesc anticipat

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Amiabila nu reprezinta o recunoastere a vinovatiei.

Amiabila este valabila numai daca ambele masini au polite RCA valabile.

Nu trebuie sa aveti RCA valabil pt a fi despagubita de asigurare, insa nu prin constarare amiabila ci prin constatarea politiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost lovit (nu a fost vina mea) dar nu am rca. ce se poate ... Alex0770 Alex0770 Am fost lovit (nu a fost vina mea) dar nu am RCA. Ce se poate face? (vezi toată discuția)
Am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, rca-ul meu este expirat leorot leorot buna seara, astazi am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, din vina lui, pe care si-a recunoscut-o. eu am rca expirat. pot sa imi repar ... (vezi toată discuția)
Accident auto - proprietarul nu este de acord cu despagubirea. ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua Fiind implicat intr-un accident auto ca parte pagubita am completat constatul amiabil cu soferul vinovat (acesta recunoscandu-si ... (vezi toată discuția)