avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am fost lovit (nu a fost vina mea) dar nu am RCA. Ce ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am fost lovit (nu a fost vina mea) dar nu am RCA. Ce se poate ...

Am fost lovit (nu a fost vina mea) dar nu am RCA. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Alex0770 , utilizator 18:24, 18 Februarie 2025
Nu trebuie sa faci nimic . Vinovatul trebuie sa te despăgubească . Este vorba despre distrugerea unui bun aparținând altei persoane .
Faptul că nu ai RCA ar fi afectat în cazul în care erați vinovat ... .

Alex0770 a scris:

Am fost lovit (nu a fost vina mea) dar nu am RCA. Ce se poate face?

Ai cumva vreo sursa sigura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna rca pentru un accident rutier. bylexus bylexus Buna tuturor :) Sunt din Oradea si in data de 16.06.2010 am fost implicat intr-un accident rutier unde am fost parte vatamata.Am fost lovit din spate, in ... (vezi toată discuția)
Poate cineva sa-mi spuna cum sa procedez? morfic morfic Buna ziua. Am si eu o problema, si nimeni nu m-a lamurit pana acum cum sa o rezolv. Masina mea a fost lovita usor de catre o alta. La intocmirea procesului ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna vs culpa necomuna conectionist conectionist Salut. Acum vreo vreo saptamana am avut parte de un incident rutier. Dadeam cu spatele intr-o parcare si am lovit pe cineva in portiera soferului (domnul ... (vezi toată discuția)