avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela Mariana

Activitate Mihaela Mariana

Bună ziua! Trenurile au fost vândute cu chitanță de mână acum 20 de ani iar la primărie sunt pe numele vânzătorului.
Bună ziua! La întrebarea de ieri, privind vânzarea terenurilor agricole, revin cu detalii :vândute cu chitanță de mână, cu precizarea scrisă că cei care au cumpărat vor suporta cheltuielile pentru cadastru. Mulțumesc!
Bună seara! Pentru terenuri agricole vândute fără acte notariale, fără cadastru, cei care le exploatează pot intra legal în posesia lor, după un număr de ani de când le lucrează, fără ca vânzătorul să fie obligat a face cadastrul? În cazul în care actualul proprietar decedează, neavând moștenitori, cum se poate rezolva problema pentru cumpărători?
Bună ziua! Este necesar un act anume pentru a putea obține certificatul de deces, în vederea înmormântării unei persoane fără moștenitori, căreia îi sunt nepoată de verișoara primară? Mulțumesc!
Bună ziua! Soția are dreptul la moștenirea primită de soț de la părinții acestuia, prin succesiune, după decesul soțului(căsătorie fără copii). Dacă are, în baza cărei legi și în ce procent, având în vedere că există o soră a defunctului. Mulțumesc!