avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Este necesar un act anume pentru a putea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Este necesar un act anume pentru a putea obține ...

Bună ziua! Este necesar un act anume pentru a putea obține certificatul de deces, în vederea înmormântării unei persoane fără moștenitori, căreia îi sunt nepoată de verișoara primară? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 17:32, 27 Iunie 2022
Certificatul il poate obtine firma de pompe funebre care se va ocupa de inmormantare. Si eventualul ajutor de inmormantare tot ei il pot obtine. Trebuie buletinul si certificatul de nastere al defunctei care se lasa la Starea Civila odata cu eliberarea certificatului de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un vecin nu are rude ,este la iml. poate fi luat de vecini pentru ... Cincina Cincina Un vecin nu are rude ,este la IMl. Poate fi luat de vecini pentru a putea fi înmormântat? (vezi toată discuția)
In cat timp se elbereaza certificatul de deces? Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Dupa cat timp de la depunerea actelor la starea civila se elibereaza certificatul de deces conform carei legii? (vezi toată discuția)
Deces persoana fără aparținători legali si fără testament Sofia Gas Sofia Gas Buna ziua, Va rog sa mă ajutați cu o recomandare pentru următoarea situație. Decedatul este pensionar, nu are aparținători si nu a lăsat testament. ... (vezi toată discuția)