avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! La întrebarea de ieri, privind vânzarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! La întrebarea de ieri, privind vânzarea terenurilor ...

Bună ziua! La întrebarea de ieri, privind vânzarea terenurilor agricole, revin cu detalii :vândute cu chitanță de mână, cu precizarea scrisă că cei care au cumpărat vor suporta cheltuielile pentru cadastru. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:49, 29 Iunie 2022
Cand au fost cumparate? Pe rolul cui sunt la Primarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Matusa mea a avut 5 hectare teren extravilan, (arabil).terenul ... vlad19722 vlad19722 Matusa mea a avut 5 hectare teren extravilan, (arabil).Terenul nu a fost intabulat ( masurat).Matusa a decedat si nu are copii.Suntem mai multi ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la bunici paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat in 1975 bunicul meu a decedat el a avut in propietate 1000.mp.intravilan el a avut 2 copii dupa 1991 sa restituit ... (vezi toată discuția)
Posibilitate vanzare teren arabil cl710521 cl710521 Buna ziua, 3 frati au mostenit 3 loturi de teren arabil, fiecare lot in suprafata de 1,5ha, iar titlul de proprietate este pe numele celor 3 frati (nu s-a ... (vezi toată discuția)