avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate MariaRobu

Activitate MariaRobu

Bună ziua! Dacă am împrumutat o persoana de o suma de 2000 de lei, dar fără vreun contract, doar prin simplul transfer bancar, având dovada transferului, însa nu mi-am recuperat suma de bani. O pot recupera cumva prin instanta? Mulțumesc!
În programul de vizita am specificat faptul ca îl poate suna pe cel mic

raluk0207 a scris:

Blocati-l sau schimbati-va numarul.

Bună ziua! Fostul meu soț ma tot agasează cu mesaje care nu au legătură cu copilul, cu întrebări legate de viata mea personala sau cu jigniri la adresa actualului meu partener! Ce pot face din punct de vedere legal? Mulțumesc!
Știu! Am consultat avocata și mi-a spus ca dacă de la politie nu mi s-a dat, nu îmi poate da nici instanta!

gi-jane2 a scris:

Ordinul de restrictie il cereti in intanta.

Am încercat, când aveam ca și probe înregistrări vocale cu amenințări, însă cei de la politie mi-au spus ca atât timp cât nu s-a finalizat cu bătaie etc, certificat IML, nu sunt motive destule pt ordin de restricție!

gi-jane2 a scris:

Puteti solicita un ordin de restrictie si protectie, ii va fi interzis sa ma mai contacteze.

Mulțumesc! El a mai avut o plângere depusa la politie pentru amenințare, după ce am intentat divorțul!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca mesajele se repeta frecvent.puteti incerca o plangere pt hartuire sau amenintare daca e cazul.

Bună ziua! Am divorțat de soțul meu, pe data de 10 martie s-a pronunțat, divorțul fiind pe cale juridica, nu la notar. Custodia este comuna, dar domiciliul copilului la mine. El în tot timpul asta încă ma agaseasa cu mesaje de genul "unde sunt, ce fac, cu cine, dacă o sa îmi refac viata o sa vad eu etc", adică în niciun caz întrebări ce au legătură cu copilul. Exista vreo cale legala prin care sa "își vadă de treaba lui"? Mulțumesc!