avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate bluereapper94

Activitate bluereapper94

Citatie vatamare corporala din culpa - persoana vatamata.

Buna ziua. Am avut acum 6 luni o incaierare cu cineva; amandoi aveam o alcoolemie destul de mare. Ca rezultat, eu am fost transportat la spital. Nu am stat mult la spital, doar 8 ore, apoi am plecat acasa, fara sa am vreo problema grava. Am crezut ca totul e ok, totul s-a uitat, dar am primit astazi o citatie. Sunt chemat la birou in calitate de persoana vatamata.

Vreau ca toata chestia asta sa se faca uitata. Nu vreau sa arat cu degetul spre nimeni, nu vreau sa spun nimic legat de incident.

Ce pot face in cazul acesta?
Buna ziua,

Daca am avut un accident (inafara programului de munca) si am primit concediu medical de 3 zile, angajatorul meu are vreo obligatie?

Trebuie sa ii dau angajatorului toate detaliile despre accident? Deoarece este un accident prostesc si nu as vrea sa vorbesc despre el.

Multumesc
Răspuns la discuția Am lovit un pieton pe trecere.
Si chiar daca victima nu depune plangere, la ce ma pot astepta? Cate zile voi fi lasat fara permis si ce amenda voi primi?
Buna seara,

Care este worst-case scenario, pentru mine, daca am lovit pe cineva pe trecerea de pietoni?
Tin sa mentionez ca viteza era mica, 20km/h, iar individul nu a suferit rani grave (doar o arcada sparta si o julitura la picior), si a stat in spital doar pentru niste controale.
Si in best-case scenario, ce se intampla, si cum pot ajunge acolo?