avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am lovit un pieton pe trecere.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am lovit un pieton pe trecere.

Buna seara,

Care este worst-case scenario, pentru mine, daca am lovit pe cineva pe trecerea de pietoni?
Tin sa mentionez ca viteza era mica, 20km/h, iar individul nu a suferit rani grave (doar o arcada sparta si o julitura la picior), si a stat in spital doar pentru niste controale.
Si in best-case scenario, ce se intampla, si cum pot ajunge acolo?
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2022
bluereapper94, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:27, 15 Iulie 2022
Si chiar daca victima nu depune plangere, la ce ma pot astepta? Cate zile voi fi lasat fara permis si ce amenda voi primi?
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2022
bluereapper94, utilizator
}n primul rând vă informez că traim în România și limba oficială este limba română. Vă rog să renunțați la expresiile străine pe care marea majoritate a populației nu le înțeleg.
Revenind la postarea dvs. există posibilitatea ca accidentul de circulație să nu poate fi evitat de către conducătorul autovehiculului. Pentru lămuriri suplimentare mă puteți contacta pe mail-ul personal ioan.ciobanu39@gmail.com
ing. Ioan Ciobanu - expert tehnic judiciar auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentare pieton pe trecerea de pietoni Alb.B Alb.B Am surprins și accidentat un pieton într-o intersecție semaforizata pe trecerea de pietoni în momentul în care am plecat de pe loc la schimbarea culorii ... (vezi toată discuția)
Am accidentat un pieton pe trecerea pietonală Marius1e Marius1e Buna ziua. Am lovit un pieton pe trecerea pietonală, din cauza vizibilității reduse provocate de ploaia torentiala ,viteza nu am avut max 25km/ora plus ca ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni anova anova Domnilor Avocati, Am provocat un accident cu masina acrosand pe trecerea de pietoni un barbat in jur de 35 de ani. Aveam viteza in jur de 60 km/h, datorita ... (vezi toată discuția)