avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate Motani

Activitate Motani

Am o întrebare ce arata în contul de cnpp ca salariu brut acela este salariul declarat și la ITM ?Sau la ITM poate fi declarat un alt salariu brut?
Doresc să o iau pe mama că coasigurat,ea nu înregistrează niciun venit în momentul de față ,dar are pe numele ei un apartament,o garsoniera și o mașină și contabila zice că nu se poate sa o iau ca coasigurat pt că deține bunuri pe numele ei ,este adevărat că nu se poate?
Buna ziua am și eu o întrebare,am schimbat permisul românesc cu unul spaniol (Bilbao)între timp până să ajungă permisul spaniol am plecat în Romania acum la adresa din Spania nu poate fi găsit nimeni pt a fi ridicat,din Romania nu pot scoate altul pt că cel românesc a fost deteriorat de către ei,care ar fi procedurile de urmat ce pot face pt că acum am unul temporar care va expira curând.multumesc
Buna ziua am și eu o întrebare ,după un an și jumătate în care salariul l-am primit pe card acum angajatorul Ami zice că a discutat cu contabilul și nu este normal să-mi bage salariul integral pe card ,decât 40 la sută din el este adevărat sau nu?
Realizate împreună dar înainte de căsătorie adică în perioada concubinajului,eu împreună cu el am cumpărat un apartament cu cote egale de 1/2 după care eu i-am cedat și partea mea el acum este unicul proprietar dar toate astea nefiind casatoriti
As dori sa am o siguranță pt că bunurile sunt realizate de către mine și de către el și nu doresc că mâine poimâine să rămân pe drumuri in rest ce mai are el nu mă mai interesează pe mine pe mine mă interesează doar locuință în care am investit și atat
Nu este pe moarte dar asta am dori noi sa facem ce trebuie neapărat să moară!?

gi-jane2 a scris:

e pe moarte ?

Dar actul de vânzare cumpărare cu drept de întreținere ai exclude pe moștenitori rezervației,sau convenția matrimonială in care sa se specifice că după moartea lui eu sa devin unic moștenitor pe un anumit imobil nu este ok?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, va poate vinde in timpul vietii bunurile. Variantele donatiei sau a testamentului au anumite limitari in sensul ca descendentii fiind mostenitori rezervatari, nu li se poate incalca rezerva succesorala.

As dori să știu prin ce act pot deveni unic moștenitor al soțului meu bunurile fiind dobândite înainte de căsătorie (menționez că el mai are alti trei copii din alte relații pe care ia recunoscut legal)
Dar dacă eu o dau pe maică-mea in judecată și cu martori demonstrez că eu m-am ocupat de întreținerea matusei și a casei am adus îmbunătățiri casei m-am ocupat de înmormântare nu o pot câștiga fara taxa de succesiune?