avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate resita.user

Activitate resita.user

Buna ziua,
Am loc de parcare de resedinta platit la o adresa unde am apartament pe numele meu. Recent am modificat buletinul pe noua adresa unde detin 1/2 din apartament. Legal, pot plati si beneficia in continuare de locul vechi ? Si in cazul in care la noua adresa gasesc si platesc loc parcare pot sa am 2 locuri ? De la parcari mi s-a spun ca pot beneficia de loc parcare de resedinta doar pe adresa care apare in buletin.
Sau in cazul in care nu e posibil 2 locuri se poate transfera acel loc la adresa noua ? Multumesc!
Buna ziua,
In apartament situat etajul 1 exista o teava pentru gaz care alimenteaza centrala si aragazul propriu. Langa ea mai exista o teava de gaz care duce pana la aragazul meu, e astupata in partea de jos si duce mai sus la alte apartamente. Doresc sa ca acea teava sa dispara de la mine din locuinta. Am fost la DelgazGrid am prezentat situatia, au venit doua persoane de la ei, s-au uitat si au comunicat verbal ca acea teava este sub presiune, e folosita de alte apartamente si nu se poate elimina.
Ce pot sa fac in continuare ? Nu mi se pare normal ca prin apartamentul meu sa treaca o teava cu gaz de la altii.
Multumesc
Am anuntat verbal si in scris presedintele. A doua zi a venit instalatorul. Multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua. De aproximativ o saptamana, jumatate din tavanul din baie si o parte din peretele unde e coloana de apa este ud, imbibat cu apa. Am anuntat administraroarea acum o saptamana dar inca nu a luat nici o masura. Am fost la vecinul de sus dar nu pare sa fie vorba de inundatie de la el, si la el vopseaua de pe tavan e cojita cam tot in zona unde e ud la mine. Semn ca si acolo a fost umezeala chiar daca nu in momentul actual. Asa ca banuiesc ca e o problema de pe coloana.
Ce variante am ? Deschid un dosar la firma unde am asigurare si caut eu instalator apoi recuperez banii de la asigurare ?

Multumesc!
Cat de legala este inceperea anveloparii unui bloc anul trecut prin septembrie si abandonat dupa aproximativ 2 luni, au montat doar placile de polistiren fara tencuiala, fara nimic. Toamna, iarna au stat asa. Si inca stau ca nu au reluat lucrarile. Nu se va dezvolta mucegai intre placi si peretele blocului ? Ce as putea sa fac eu ca si locatar ? Asa se face izolarea blocurilor in orasul Resita.

Multumesc