Buna ziua,
In apartament situat etajul 1 exista o teava pentru gaz care alimenteaza centrala si aragazul propriu. Langa ea mai exista o teava de gaz care duce pana la aragazul meu, e astupata in partea de jos si duce mai sus la alte apartamente. Doresc sa ca acea teava sa dispara de la mine din locuinta. Am fost la DelgazGrid am prezentat situatia, au venit doua persoane de la ei, s-au uitat si au comunicat verbal ca acea teava este sub presiune, e folosita de alte apartamente si nu se poate elimina.
Ce pot sa fac in continuare ? Nu mi se pare normal ca prin apartamentul meu sa treaca o teava cu gaz de la altii.
Multumesc
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Se poate, daca angajati o firma autorizata ANRE pe gaz si se ocupa de intreaga lucrare, obtineti acordul vecinului de deasupra si-i platiti si lui lucrarea de modificare. Asta inseamna oprire, aerisire, modificare izometrie de conducte, eliminat partea din apartamentul dvs. si repunere sistem in functiune.
Bucata de teava ramasa la dvs. in casa face parte din vechea coloana, parte comuna, ce alimenta cu gaz aragazul din fiecare apartament, inainte ca unii dintre proprietari sa treaca la centrala termica individuala si implicit alta retea.
Debransare gaze.
IANCUDAN
Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc racordat la reteaua de gaze. Prin apartamentul meu trece coloana de gaze la care sunt racordate 9 din 11 apartamente. Doua ... (vezi toată discuția)