avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate gh.ionel

Activitate gh.ionel

Va multumesc.
Buna ziua,referitor la adeverintele de venit conform legii360/2023(acord global,ore suplimentare,prime) daca societatea este in activitate trebuie sa-mi elibereze adeverinta sau poate trimite arhiva la un administrator privat de la care obtin acea adeverinta.Multumesc.
Dupa 39 de ani de cotizare speram sa mai ramana ceva.Oricum pentru zero ani cotizati (pensia)undeva 1300 ron si pentru 35 ani cotizati pensia 1650.Concluzia ?
CNPP nu da legi. Eu nu cred ,eu asa am procedat. Am depus dosarul pentru limita de varsta cu adeverinta de la evidenta populatiei ,cand am primit decizia am contestat-o in instanta,acum astept hotararea tribunalului.
Solutia problemei se afla la instanta.Legea 263 nu interzice cumulul celor 2 reduceri( spre deosebire de legea 127/2019) totul se bazeaza pe interpretarea legii si cine face interpretarea.Instanta este abilitata sa faca si sa impuna o astfel de interpretare.
Buna seara, intrebarea este daca aveti cunostinta ca cineva sa fi solicitat pensie pentru limita de varsta conform legii 263/2010,art.55coroborat cu art.65,al.5.Daca da ,care a fost decizia. Multumesc.
Buna ziua, in cat timp de la momentul in care cererea catre instanta a primit numar este comunicata paratului? In practica nu in scripte.
Răspuns la discuția cumul reducere varsta pensionare
Aliniatul 5 din art. 65 prevede reducerea varstei standard de pensionare.PUNCT.Nu precizeaza ce fel de pensionare.
Cine spune ca alineatul 5 din art 65 se raporteaza la un anumit tip de pensie?Al. 5 precizeaza ca in anumite conditii se reduce varsta standard de pensionare.ALTE OPINII ARGUMENTATE?
Răspuns la discuția cumul reducere varsta pensionare
De ce?