avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, in cat timp de la momentul in care cererea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, in cat timp de la momentul in care cererea catre instanta ...

Buna ziua, in cat timp de la momentul in care cererea catre instanta a primit numar este comunicata paratului? In practica nu in scripte.
Ultima modificare: Duminică, 12 Martie 2023
gh.ionel, utilizator
Depinde de gradul de încărcare al instantei ...Mai devreme de 2,3 luni foarte rar.Pe de alta.parte dacă citiți zilele acestea știrile o sa vedeți ca exista judecătorii care funcționează cu 50%,din totalul judecătorilor astfel încât termenul estimat e posibil sa crească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire care tine loc de act autentic - faza apel iftode iftode Care este durata pina la care o cerere de apel intra pe rol la instanta superioara unei judecatorii. Mentionez ca respectiva cerere de apel a fost ... (vezi toată discuția)
Trimitere solutie proces uti1 uti1 Buna ziua, In 28.01.2015 s-a hotarat solutia pentru procesul civil in care sunt parat dar nici pana acum nu am primit nimic legat de acest proces (solutia). ... (vezi toată discuția)
Contestare titlu proprietate maria nicolae maria nicolae Cat durează sa am primul termen in acest dosar daca am dus actele la avocat din decembrie si nici acum nu am avut primul termen iar când lam întrebat de ... (vezi toată discuția)