Am avut o datorie la BRD și nu am mai putut plăti și mi sa făcut poprire pe salar. Am primit un plic poștal de la executoriu cu 8 pagini pe fiecare menționată suma lunară și pe fiecare pagină scrie încheiere recuperare sume. Asta înseamnă că am terminat cu poprirea.!
Suntem 2 frați și tatăl nostru sa căsătorit a doua oară cu altă femeie mama noastră biologică a murit de mult. Nu avem succesiune după mama și tatăl nostru poate să nu ne mai lase nimic decât la copiii ei sau să doneze casa . Se poate întâmpla să nu avem drept la nimic după moartea lui.
Dacă aș i un concediu medical de la ortoped cum sint eu cu mîna stingă in atelă ghips angajatorul la care lucrez de 8 luni nu îmi poate plăti concediul medical fiindcă doctorul ortoped pe amindoua medicalele a bifat in dreapta in căsuța (in continuare) trebuia unul cu inițial și al doilea concediu in continuare. Este adevărat ce zice angajatorul fiindcă eu nu am cotizația plătită pe ultimile 6luni că la ultimul loc de muncă am doar 4 luni lucrate.
În 03/02/2023 m-am angajat la o firmă de pază în August am avut concediu de odihnă 9 zile fiind acasă m-am împiedicat in curte și mi-am fracturat rău mîna stingă am fost la urgență și mi-au pus mîna în atelă de gips. Dr Ortoped mi-a dat concediu medical din 29 august pină in 26 septembrie. Ieri am fost sunată de angajator și mi-a spus că îmi trebuie o adeverință de Stagiu Cotizare de la ultimul loc de muncă că ei nu îmi pot plăti medicalul că îmi lipsește doar o zi și pnt asta le trebuie adeverință. Am făcut și rost de adeverință și le-am trimis m-au sunat că nu e bună că depășește cu 3 săptămâni e mai mult de 6 luni. Dacă eu la sfârșitul lunii lui august am 7 luni dece le-a mai trebuit și altă adeverință.