avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate Zibiela

Activitate Zibiela

Bună ziua ,am o problema cu pământul bunicului . Acesta a făcut o promisiune de vanzare dându-i drept cumpărătorului la toate semnăturile. Contractul de vânzare cumpărare nu sa mai făcut .Bunicul a decedat iar cumpărătorul a semnat în lipsa lui actele pt prelungirea contractului .Eu în calitate de nepoate împreună cu tatăl meu unicul fiu am înaintat în instanta un dosar pt a încerca recupera pământul vândut.Intrebarea mea este ce trebuie făcut în cazul acesta .și dacă după 10 ani de la moartea bunicului mai pot scoate o hârtie de la un medic psihiatru precum ca acesta nu gândea cum trebuie .având în vedere ca doar o singura data am mers la medic dar am martori ca bunicul nu gândea cum trebuie .Aștept rasp multumesc
Bună ziua am probleme cu cei de la kruk pălesc de câtva ani buni și suma a rămas cam tot același ma poate ajuta cineva as dori sa I dau în judecata dar am nevoie de un avocat care sa verifice toate actele
Mulțumesc pentru răspuns
Bună ziua , pe scara sau realizat reparații de înlocuire a geamurilor .sau pus geamuri termopan și ușa termopan .Sa realizat un tabel cu jumate plus unu de acord .Întrebarea mea este .. eu stau la parter când am vrut sa fac scurgere separata deoarece toată mizeria de la 4 în jos îmi ieșea mie în casa din wc nimeni nu a vrut sa facă nimic . Iar eu am fost obligata sa plătesc acoperișul și acum reparațiile scări care trebuiau făcute din fondul de reparații. Țin sa menționez ca nu am semnat nimic