Bună ziua , pe scara sau realizat reparații de înlocuire a geamurilor .sau pus geamuri termopan și ușa termopan .Sa realizat un tabel cu jumate plus unu de acord .Întrebarea mea este .. eu stau la parter când am vrut sa fac scurgere separata deoarece toată mizeria de la 4 în jos îmi ieșea mie în casa din wc nimeni nu a vrut sa facă nimic . Iar eu am fost obligata sa plătesc acoperișul și acum reparațiile scări care trebuiau făcute din fondul de reparații. Țin sa menționez ca nu am semnat nimic
Cat despre celelalte probleme... fie cereti despaguri de la asociatie pana remediaza problema, fie apelati la un instalator pentru montarea unei clapete de sens, daca este posibil, pe coloana ( intrebati instalatorul, ar trebui sa stie la ce ma refer).
Legiuitorul in cuprinsul disp L nr 196/2018 a impus obligatii financiare obligatorii pentru toti proprietarii din imobilele de locuit in comun
indiferent da proprietarul locuieste la parter sau ultimul etaj,detine obligatia legal impusa sa contribuie la reparatiile necesare asigurarii starii tehnice a partii comune de condominiu
Aspectul ca dv ati dorit sa executtai interventie sa faceti scurgere separata....nu obliga restul proprietarilor sa contribuie atat timp cat numai dv beneficiati d erespectiva modificare
Nu este necesar sa executati scurgere separata,aveti varianta sa intercalati pe actuala infrastructura vana antiretur
In cazul asociatiilor de proprietari,pentru executarea de interventii la partea comuna de constructii si instalatii majoritatea hotaraste
Canalizare
mfior
Locuiesc la parterul unui bloc.De mai multe ori mi-a iesit canalul in baie.Desi am anuntat vecinii si presedintele asociatiei, nu s-a facut nimic.Ultima data ... (vezi toată discuția)
Teava de evacuare
valired
buna ziua,
am o problema care se repeta cam o data pe an. stau la parterul unui bloc cu 9 etaje.
teava de scurgere de la subsol se infunda si toata mizeria ... (vezi toată discuția)