avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua am probleme cu cei de la kruk pălesc de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua am probleme cu cei de la kruk pălesc de câtva ani ...

Bună ziua am probleme cu cei de la kruk pălesc de câtva ani buni și suma a rămas cam tot același ma poate ajuta cineva as dori sa I dau în judecata dar am nevoie de un avocat care sa verifice toate actele
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:30, 9 Septembrie 2022
Buna ziua,
Luați legătura cu un avocat din zona in care locuiți!
Succes!
Nu trebuia sa plătiți sau trebuia sa începeți sa plătiți doar după ce va sfatuiati cu un av acum s ar putea sa fie târziu...Căutați un av poate va da o soluție...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuia sa plătiți sau trebuia sa începeți sa plătiți doar după ce va sfatuiati cu un av acum s ar putea sa fie târziu...Căutați un av poate va da o soluție...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma lamuriti intr-o probl. de succesiune.dorim sa facem ... olga2011 olga2011 Va rog sa ma lamuriti intr-o probl. de succesiune.dorim sa facem sucesiunea dupa parintii decedati.tata a decedat in 1973,mama in 1990.am fost cinci frati,doar ... (vezi toată discuția)
Imprumut de nevoie personale vrl112 vrl112 Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - germania cella56 cella56 si eu am furat in germania dar la iesire din Karstadt ma oprit o civila nu stiam cine e si am facut pe prostu si am incercat sa plec .... ma imobilizat cu una ... (vezi toată discuția)