avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Activitate Fircoiu Adrian

Activitate Fircoiu Adrian

Tatal meu avea un handicap stare gravă.avea pe numele lui un imobil(in care a locuit și are domiciliu) și un auto(2020).Anul acesta(pe10 Februarie)a decedat.Se aplica lege227/2015 privind încadrarea pina la31 Decembrie la scutiri taxe și impozite?


Norocel55 a scris:

Da. Pentru ca tatal este decedat (condoleante!) iar bunurile nu mai sunt ale lui. Asa ca, nu mai beneficiaza de scutire.
de fapt la imobil a venit scutire iar la autoturism a venit de plată.Doamna de la ghișeu mi-a spus ca imobilul a fost prins pe scutire(pina la31 dec) iar auto nu.
TATA A MURIT IN 9 FEBRUARIE ,ARE O CASA SI O MASINA PE NUMELE LUI.AVEA CERTIFICAT DE HANDICAP STARE GRAVA.PE 13 MARTIE A TREBUIT SA IAU CERTIFICAT DE ROL FISCAL PENTRU TAXA DE SUCCESIUNE.MIA VENIT PLATA SI LA IMOBIL SI LA MASINA.E NORMAL?
anul trecut dupa ce am depus actele de la urbanism,camera de comert etc.,miau zis ca numai este spatiu comercial si numai am de plata
Pe 24-02-2021 am depus actele pe care primaria mi le-a cerut pentru reducerea impozitului(adică in termenul pina la01-03-2021).Anul trecut nu am plătit . Anul acesta mi-a venit sa platesc. Este legal?