avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Tatal meu avea un handicap stare gravă.avea pe numele ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Tatal meu avea un handicap stare gravă.avea pe numele lui un ...

Tatal meu avea un handicap stare gravă.avea pe numele lui un imobil(in care a locuit și are domiciliu) și un auto(2020).Anul acesta(pe10 Februarie)a decedat.Se aplica lege227/2015 privind încadrarea pina la31 Decembrie la scutiri taxe și impozite?
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
Fircoiu Adrian, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:58, 24 Mai 2023
Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal a fost modificata si completata in Legea nr. 358 / 31 decembrie 2015.

(1) Anul fiscal este anul calendaristic.

(2) Când un contribuabil se înființează sau încetează să mai existe în cursul unui an fiscal, perioada impozabilă este perioada din anul calendaristic pentru care contribuabilul a existat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata a murit in 9 februarie ,are o casa si o masina pe numele ... Fircoiu Adrian Fircoiu Adrian TATA A MURIT IN 9 FEBRUARIE ,ARE O CASA SI O MASINA PE NUMELE LUI.AVEA CERTIFICAT DE HANDICAP STARE GRAVA.PE 13 MARTIE A TREBUIT SA IAU CERTIFICAT DE ROL ... (vezi toată discuția)
Reclamație directia fiscala a municipiului timisoara tulcea2020 tulcea2020 Subsemnatul ................incadrat in grad de handicap locomotor grav permanent cu asistent personal , va aduc la cunostinta urmatoarele: Obiectul ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Diana12344 Diana12344 Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Doresc sa aflu ce facilitati am. (vezi toată discuția)