avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pe 24-02-2021 am depus actele pe care primaria mi le-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pe 24-02-2021 am depus actele pe care primaria mi le-a cerut ...

Pe 24-02-2021 am depus actele pe care primaria mi le-a cerut pentru reducerea impozitului(adică in termenul pina la01-03-2021).Anul trecut nu am plătit . Anul acesta mi-a venit sa platesc. Este legal?
Cel mai recent răspuns: Fircoiu Adrian , utilizator 16:31, 23 August 2022
Este legal.Impozitul se plateste anual.Deja aveti restanta pe anul trecut.
anul trecut dupa ce am depus actele de la urbanism,camera de comert etc.,miau zis ca numai este spatiu comercial si numai am de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate schimba destinatia unui spatiu comercial in sediu de birouri sau spatiu de locuit? kres kres Cum se poate schimba destinatia unui imobil din patrimoniul societatii din \\"spatiu comercial\\" (magazin) in \\"sediu administrativ\\"sau \\"sediu de ... (vezi toată discuția)
Mostenire impozit restant zaqyn zaqyn Buna ziua, As dori sa intreb , Urmeaza sa facem in Octombrie 2022 actele de succesiune la un notar inca ne-ales pentru un apartament de 4 camere in Timisoara ... (vezi toată discuția)
Impozitare retroactiva dupa 18 ani barbuta barbuta BUNA SEARA! Detin o casa de vacanta construita din 1997,prin extindere casa batrineasca. La vremea respectiva am depus toate actele cerute,si am platit an ... (vezi toată discuția)