avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate 13Alin13

Activitate 13Alin13

AJUTOR PLAFONARE ENERGIE ELECTRICA
Bună seara , vă rog tare mult să mă ajutați cu un sfat legal .
Dețin o societate Caen 9601 , spațiul comercial unde îmi desfășor activitatea este al soacrei , iar contractul de emergie electrică este pe numele ei , persoană fizică .
Va rog mult să ma lămuriți exact cum pot beneficia de acel 85% din totalul consumului cu preț plafonat , ce model de cerere sau declarație trebuie să depun ( dacă se poate atașa mă ajută mult ) . Ce felde cerere sau declarație trebuie să depunem ? Ce trebuie să complectăm exact ? Putem beneficia pt locul de consum noncanic de palfon ? Pe net și site.ul furnizorului ENEL ENERGIE SA , sunt foarte ambigue explicațiile și cerințele .
Soacra mai are în proprietate încă două apartamente și o casă cu contract la același furnizor . Va rog mult ajutați-mă cu un sfat concret și explicit nu cu art de lege .
Vă mulțumesc frumos anticipat pt toate răspunsurile și informațiile .
Doia administratori fara contract de munca Bună ziua detin o societate mică și sunt asociat unic si administrator , prestez servicii fara C.I.M și doresc sa il introduc si pe sotul meu ca si administrator tot fara C.I.M . Este legal ? Putem lucra amandoi in societate fara C.I.M si fara alti angajati ? Multumesc mult , astept raspuns detaliat !

Mulțumesc pt răspuns . Părinți , soră , nepot .
În baza unui testament se poate specula ca toate bunurile mele să fie ale soțului dacă eu decedez ? Nu doresc să beneficieze rudele de bunurile mele .
gi-jane2 a scris:

sotul in concurs cu alti mostenitori ai dvs. Ce rude mai aveti? Parinti, frati ?
conteaza cine va mai fi in viata la data decesului dvs. Daca o sa mai aveti sot la acea data... toate sunt variabile.

Moștenirea bunurilor
Bună ziua vă rog tare mult să mă ajutați cu informație . Sunt căsătorită , iar după căsătorie am încheiat cu soțul o convenție matrimonială de separare a bunurilor . Imobilele sunt doar pe numele meu și nu avem copii (soțul are unul dintr-o relație pasageră ) . Dacă eu deținătoarea de bunuri imobile decedez ce se întâmplă cu bunurile mele ? Cine le moștenește ?
Aștept răspuns concret și explicit . Mulțumesc mult .
Bună seara , am nevoie de o informație foarte importantă .
Dețin un SRL-D din anul 2016 , de 3 luni contabila mi-a spus că trebuia să schimb form juridică din SRL-D în SRL după 3 ani de activitate , eu neștiind nimic despre acest lucru . Nu am fost anunțat de către Reg, Comerțului nici în momemtul înființării societății nici că ar trebui să aduc ceva modificări .
Doresc să știu ce se poate întâmpla în această situație dacă nu am schimbat pănă acum . Ce pot păți din punct de vedere legal .
Vă mulțumesc , aștept răspuns .