avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doi administratori fara contract de munca Bună ziua ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doi administratori fara contract de munca Bună ziua detin o ...

Doia administratori fara contract de munca Bună ziua detin o societate mică și sunt asociat unic si administrator , prestez servicii fara C.I.M și doresc sa il introduc si pe sotul meu ca si administrator tot fara C.I.M . Este legal ? Putem lucra amandoi in societate fara C.I.M si fara alti angajati ? Multumesc mult , astept raspuns detaliat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 10 Noiembrie 2022
Da, se poate asa ceva .. in baza actului de numire ca si administrator stabiliti si atributiile .
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa ma angajez dacă sunt administrator srl? Ommatol04 Ommatol04 Bună ziua, sunt administrator la propria firma, un srl. Soția este unic asociat. Domeniu de activitate este comerțul. Întrebarea mea este ca în cazul în ... (vezi toată discuția)
Administrator srl Iuliana Preda Iuliana Preda As avea si eu o nelamurire. O persoana care este angajata cu carte de munca intr-o societate cu raspundere limitata poate fi numita ulterior administrator. In ... (vezi toată discuția)