buna ziua,
vreau sa depun o plangere impotriva unei directoare de scoala generala din judetul olt care hartuieste un copil declasa a V a. de la inceputul anului,probabil din motive resentimente fata de familia copilului,directoarrea il face nesimtit in timpulorei si i vorbeste foarteuratincat copilul a ajuns sa aiba fricasa vorbeascadespreeasau cu ea.... se pare ca femeia are relatii la inspectorat ca toti profesorii i stiu de frica ...
nu stiu la cine ar trebui sa fac o plangere in problema asta,baietelul fiindu-mi nepot
As avea o intrebare: onorariul unui avocat cum se stabileste?... adica fiecare ia cat vrea? sau se percepe pentru o anumita munca o anumita suma de bani prestabilita de o norma, lege, etc?, iar atunci cand primeste banii pentru munca depusa ar trebui sa iti dea o chitanta ceva ?...scuze daca intrebarile sunt puerile dar nu cunosc si as vrea totusi sa stiu cam cum stau lucrurile aici
unde anume vor veni cei trei copii? la notar, la tribunal, la primarie?...am inteles ca ar fi o metoda mai simpla prin tribunal, dar nu stiu exact cum.. si nu se poate face direct pe numele meu fara intermedierea mamei?
.... in ce priveste metoda cu donatia la notariat se incheie toate actele si gata sa terminat totul?
nu stie cineva cam cat ar costa actele si toate celalalte? (notar, avocat,..stiu eu), poate asa orientativ?
Bunicii mei au murit iar casa si pamanturile lor neamurile s-au inteles sa mi le lase mie (mai degraba parintilor mei, care s-au hotarat sa mi le lase mie). Care ar fi cea mai simpla metoda de a incheia actele pentru mostenire pe numele meu? Bunicii au avut trei copii (intre care si mama mea)...