avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... plangere impotriva unui director de scoala generala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

plangere impotriva unui director de scoala generala

buna ziua,
vreau sa depun o plangere impotriva unei directoare de scoala generala din judetul olt care hartuieste un copil declasa a V a. de la inceputul anului,probabil din motive resentimente fata de familia copilului,directoarrea il face nesimtit in timpulorei si i vorbeste foarteuratincat copilul a ajuns sa aiba fricasa vorbeascadespreeasau cu ea.... se pare ca femeia are relatii la inspectorat ca toti profesorii i stiu de frica ...
nu stiu la cine ar trebui sa fac o plangere in problema asta,baietelul fiindu-mi nepot
Cel mai recent răspuns: diana1sefa , utilizator 15:47, 10 Octombrie 2011
Vorbiti mai intii cu dinsa si rugati-o sa se adreseze frumos baiatului si sa va aduca la cunostinta ce o nemultumeste .In cazul in care continua cu expresii jignitoare mergeti la inspectorat ai aduceti la cunostinta in scris vocabularul dumneai fata de baiat . In prealabil , stati de vorba si cu baitul si cu ceilalti colegi ai acestuia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar, incidente in scoala adinagea adinagea Buna ziua, Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: Am un nepotel de 12 ani care a luat apararea unei colege de scoala, incercand sa faca singur ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului , al copilului in societate marcela72 marcela72 Am si eu urmatoarea problema : fetita mea cea mica ( 11ani ) , are un coleg care o tot plesneste , cand m-am dus la scoala sa-l intreb de ce face acest ... (vezi toată discuția)