avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate User1091

Activitate User1091



seru a scris:

Buna ziua , am fost oprit in trafic pentru viteza , mi s a pus aparatul drog test si am iesit pozitiv la canabis (tin sa precizez ca nu eram sub influenta substantei la momentul acela , consumand cu 24 de ore in urma ), apoi am fost dus la INML , au venit dupa 3 luni rezultatele , am iesit negativ la sange si pozitiv la urina , am fost sunat si instiintat de asta de catre politistul care se ocupa de cazul meu , spunandu-mi si sa merg la medicina legala unde o psiholoaga m-a intrebat daca mai consum , eu afirmand ca nu , aceasta mi-a comunicat ca imi voi primii permisul inapoi , este adevarat ? Nu am fost chemat la declaratii , mai pot fi suspectat de aceasta fapta in aceste conditii?



Salut, sunt in aceeași situație.
Ce ai rezolvat pana la urma?
Răspuns la discuția Dosar substanțe la volan
Iar pe baza expertizei ce am putea obține?
Dânsul mi-a zis ca de obicei se dispunea clasarea in cazul probei de sânge negative, dar din câte am inteles s-a schimbat ceva.
Bună seara!
Aș dori să știu, in cazul unui dosar deschis pe baza consumului de substanțe la volan, dar cu proba de sânge negativă iar in cea de urina prezența THC ce soluții se pot da?
Consumasem in weekend și ma urcasem la volan după aproximativ 2-3 zile.
Menționez ca sunt in faza de UP iar de curând am fost la a doua audiere ( ca și inculpat de data aceasta) unde încă nu am dat declarații la propunerea avocatului meu.
Mulțumesc!