avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar substanțe la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar substanțe la volan

Bună seara!
Aș dori să știu, in cazul unui dosar deschis pe baza consumului de substanțe la volan, dar cu proba de sânge negativă iar in cea de urina prezența THC ce soluții se pot da?
Consumasem in weekend și ma urcasem la volan după aproximativ 2-3 zile.
Menționez ca sunt in faza de UP iar de curând am fost la a doua audiere ( ca și inculpat de data aceasta) unde încă nu am dat declarații la propunerea avocatului meu.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2022
User1091, utilizator
Cel mai recent răspuns: User1091 , utilizator 12:23, 3 Septembrie 2022
Solicitati expertiza, discutati cu avocatul dvs.
Iar pe baza expertizei ce am putea obține?
Dânsul mi-a zis ca de obicei se dispunea clasarea in cazul probei de sânge negative, dar din câte am inteles s-a schimbat ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta substantelor psihoactive. opinii, sfaturi, indrumari o.intrebare o.intrebare Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost oprit de un echipaj (filtru) si am fost supus unui test de saliva cu aparatul DrugTest si cu alcooltest. Rezultatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost depistat la volan pozitiv la thc, in urma ... Andrei995 Andrei995 Buna ziua, am fost depistat la volan pozitiv la THC, in urma analizelor sa constatat ca substanța nu era prezenta in sânge, acum cei de la politie îmi spun ... (vezi toată discuția)
Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)