avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1848 soluții astăzi
Forum Activitate Crăciun Dumitru

Activitate Crăciun Dumitru

Bună seara ! A-și avea o întrebare în legătură cu ceva bani adunați din economie.
Am trăit în concubinaj cu o femeie cu care a rezultat un băiat,băiatul este mare .În prezent trăiesc în alt concubinaj de 12 ani și ne-am gândit că să fie un cont la bancă în așa fel să poate accesa acei bani de exemplul concubina în caz de deces al meu.Fara ca băiatul să aibă drept !!!
Mulțumesc foarte mult pentru înțelegere !
Bună ziua !
Se zpune că omul cît trăiește în viața, învață.etc.Stiu că eu am o banală problemă dar ca să fiu eu împăcat ..întreb !
Am o vacă și mi-a avortat,am fost convins că o voi tine degeaba de acuma încolo.Am dat zvon că ași vinde-,o și samsari au apărut . Într-un final am acceptat bani ultimului venit.A rămas că să vină să o ia să o ducă la abator.Vaca este fatata de 1 an.Am chemat doctorul să o inseminteze și a avortat la nici o lună.Astazi trebuia să vină cumpărătorul să o ia .Aseară am contactat veterinarul care a insemintat-o și în urma discuției cu el a fost că ar mai trebuii incercatcam de două ori însămânțarea artificială și dacă și în ambele cazuri avortează atunci ar putea fi dusă la abator.Aseara am contactat cumpărătorul și i-am comunicat că îi voi înapoia banii.Precizez că nu am făcut nici un înscris, fără martori străini,eram eu și soția.A început intimidările că îmi face .. că îmi drege.Ca el a avut programare la abator și se vede nevoit să ducă o altă vacă cu vițel in ea și eu voi plătii toot.
Eu i-am comunicat clar că ași mai incerca să o salvez că eu am crescut-o și e ok.Dupa părerea d,-voastra ce mi-ar putea face?
Mulțumesc că ați citit pină aici ,!!
Am înțeles că în cazul donației ..după decesul concubinei ,actul de donație poate fi reziliat după 3 ani.
Mulțumesc de răspuns !
De moștenire nu poate fi vorba ,dar a-și vrea să știu în prealabil la o întrevedere cu un notar care suntem programați pentru mîine.Am investit 10 ani și a-și vrea să continuăm să conviețuim și nu mi-aș dori că după 10..20 de ani sa fiu scos afară după decesul concubinei.
Bună ziua.
A-și avea o întrebare dacă se poate,Stau in concubinaj de 10 ani și m-am mutat la ea de 10 ani.Concubina are o fată,în casa ei am investit și muncit foarte mult .Am ajuns la etapa că ar trebui un act prin care sa nu fiu scos afară în cazul decesului concubinei.Asi avea de remarcat că este făcută succesiunea și concubina are 5 părți și fata 3 părți.Asi avea de remarcat ca după decesul meu să îi revină la fata partea mea.Eu am un băiat și eu nu asi vrea că el sa intre in drepturi.Va mulțumesc mult pentru orice răspuns !