avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Activitate drbiaf

Activitate drbiaf

Buna ziua! Am o intrebare legata de functia de viceprimar intr-un consiliu local, si anume un medic titular de cabinet medical individual aflat in relatie contractuala cu casa judeteana de sanatate, care nu are contract de munca in cadrul cabinetului, ci repet e doar medic titular, este consilier local si ales viceprimar,poate profesa in aceasta sitautie in continuare in cadrul CMI-ului?
In legea alesilor locali 215 daca nu ma insel la art 60 scrie ca viceprimarului i se suspenda contractul de munca in cadrul institutiilor publice, regiilor autonome de stat etc, CJAS -urile (casele judetene de sanatate) intra in ce categorie?
Multumesc
Buna ziua!
Calitatea de director liceu aflat in subordinea consiliului local este compatibila cu cea de consilier local?

Va multumesc.
Discuție spatii verzi
Buna seara!
Ma intereseaza daca legea legata interzicerea construirii pe spatiile verzi este inca in vigoarae sau a suferit modificari.Mai concret, un teren intravilan aflat in proprietatea statului roman poate fi concesionat sau vandut in vederea extinderii unei constructii deja existente sau poate fi concesionat sau vandut in vederea amenajarii unei alei de acces?
va multumesc,
Bianca f
Buna ziua!
Am intrebari legate de aceasta ordonanta, si anume in situatia in care esti numit director plin sau adjunct la o institutie de stat, conform acestei ordonanate 37 din 2009, esti functionar public sau nu?
Daca in acelasi timp esti ales local, adica consilier local in consiliul municipal,si esti numit director plin sau adjunct la o institutie a statului, esti obligat sa-ti dai demisia din consiliul local?

Cu stima,
Bianca Farcas
buna seara!
va rog sa ma lamuriti daca in situatia data, si anume, un consilier llocal care este administratorul unui srl, si acest srl are contract de colaborare cu primaria,consilierul respectiv se afla sau nu in situatia de incompatibilitate?

va multumesc