avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate Helen.helen09@yahoo.com

Activitate Helen.helen09@yahoo.com

Multumesc pentru raspuns,a trecut doua luni de cand s a incheiat contractul,in contract nu sunt alte clauze in vederea vanzarii decat cele de preemtiune.
Cum pot proceda cu arendasul din punct de vedere legal

Dapix a scris:

N-ati precizat, ce clauze contractuale contine contractul cu arendasul.

Multumesc pentru raspuns,a trecut doua luni de cand s a incheiat contractul,in contract nu sunt alte clauze in vederea vanzarii decat cele de preemtiune.
Cum pot proceda cu arendasul din punct de vedere legal

adriandimitriu a scris:

Un teren arendat se vinde fără probleme. În plus, e posibil să îl cumpere chiar arendașul Dacă totuși vreți să-l reziliați(a trecut o lună?), clauzele sunt cele din contract.

Buna ziua.
Am un teren care este dat in arenda din februarie 2024 pe o prioada de 3 ani,as dorii sa reziliez contractul de arendare,motivul fiind vanzarea terenului,tin sa precizez ca nu s au facut lucrari pe teren de moment,arendasul nu a facut nici o investitie.
Daca imi puteti spune cum pot proceda din punct de vedere legal pentru rezilierea contractului,multumesc.
Buna ziua,detin un apartament intr un bloc cu 4 etaje construit in 1990,vreau sa l vand,am contractat o firma de cadastru pt a face cadastrul apartamentului,insa raspunsul de la inspectorul oficiului de cadastru a fost cu respingerea dosarului ,cauza fiind ca blocul nu are geometria facuta,tin sa precizez ca in anul 2023 in acelasi bloc au fost finalizate cadastre fara geometria facuta,prin urmare nu sunt primul apartament cadastrat,acum firma de cadastru nu vrea sa faca geometria blocului spunand ca nu tine de ei.
De competenta carei institutii tine sa faca geometria sau cum as putea finaliza cadastrul,este o plimbare dute vino intre institutii.
Multumesc anticipat.
Din pacate notarii din Romania nu recunosc decat procurile inregistrate in registrul national

Helen.helen09@yahoo.com a scris:

Buna ziua,procura care serveste pentru vinderea unui imobil in Romania este valabila daca ea a fost facuta in statul American Ilinois la secretarul de stat?

Buna ziua,procura care serveste pentru vinderea unui imobil in Romania este valabila daca ea a fost facuta in statul American Ilinois la secretarul de stat?
Buna ziua.
Ce acte sunt necesare si ce implica?
Am o firma de constructii si am posibilitatea unui contract in Uniunea Europeana(Irlanda)
Ce implica din punct de vedere legislativ in Romania sa mi pot delega echipa de lucratori pt a executa lucrari in afara tarii.
Multumesc.
Am gasit,asa cum am raspuns mai sus,multumesc .
Societatea Arcom am cautat o si eu,din fericire dupa zecile de nr .de telefon date ,mi a raspuns cineva,va las aici nr. de telefon daca va mai ajuta,tot pt. vechime i am cautat si eu.
Telef: 0726373363
Email: office@arcom.ro
Mi au raspuns atat la email cat si la telefon.
Succes
Intre timp am aflat, la numerele de telefon a societatii Contransimex nu raspunde nimeni, dar am gasit arhiva la o societate din Braila,poate ajuta pe careva.
Societatea se numeste:
UBERUM BRAILA
TELF: 0239672142
SAU. 0748291124