avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cine detine arhiva de la Contrasimex ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cine detine arhiva de la Contrasimex Bucuresti(1991-1992)

Cine detine arhiva de la Contrasimex Bucuresti(1991-1992)
Cel mai recent răspuns: Helen.helen09@yahoo.com , utilizator 12:12, 11 Septembrie 2022
Incercati aici: [ link extern ]
Intre timp am aflat, la numerele de telefon a societatii Contransimex nu raspunde nimeni, dar am gasit arhiva la o societate din Braila,poate ajuta pe careva.
Societatea se numeste:
UBERUM BRAILA
TELF: 0239672142
SAU. 0748291124
Adresati-va ROVIGO S.P.R.L., cu sediul în Bucureşti, Intrarea Mareşal Josef Pilsudski nr. 2, sector 1, in calitate de lichidator judiciar.
Am gasit,asa cum am raspuns mai sus,multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”s.c. ... BEIA CONSTANTIN BEIA CONSTANTIN Buna ziua! As dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”S.C. GSMC VULCAN SA CRAIOVA „/ ” VULCAN BUCURESTI„ sau cum se numeste ,cum pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila "mobins sa"? ... GoghieG GoghieG Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila \"mobins sa\"? Am nevoie de o adeverinta ca am lucrat in grupa 2 pentru dosarul de pensie. Am vorbit cu cei ... (vezi toată discuția)
Adeverință vechime Anamaria2107 Anamaria2107 Buna ziua,stie cineva pe unde ar putea fi arhiva IUGTC BRAILA?Am sunat la arhivele naționale BRAILA dar nu stiu nimic... (vezi toată discuția)