avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Ce acte sunt necesare si ce implica? Am o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Ce acte sunt necesare si ce implica? Am o firma de ...

Buna ziua.
Ce acte sunt necesare si ce implica?
Am o firma de constructii si am posibilitatea unui contract in Uniunea Europeana(Irlanda)
Ce implica din punct de vedere legislativ in Romania sa mi pot delega echipa de lucratori pt a executa lucrari in afara tarii.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 24 Mai 2023
Delegarea este greu acceptata in UE , ci numai detasarea .

Detasarea lucratorilor in statele membre UE/SEE si in Elvetia
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Totalizarea perioadelor de activitate gyagya gyagya Buna ziua. Daca in ultimele 12 luni consecutive am venituri din salarii din Romania dar in acelasi timp am si din activitati independente din strainatate ... (vezi toată discuția)
1. o societate română ce documente trebuie sa realizeze ca ... encornel encornel 1. O societate română ce documente trebuie sa realizeze ca să poată lucra cu angajații ei în afara țării. 2. Ce documente îmi sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere a copilulu milan12 milan12 Lucrez cu PFA in strainatate si am venituri de 1400 e lunar de 1 an si jumatate.in curan vom avea un copil si doresc sa stiu daca pot opta eu pentru ... (vezi toată discuția)