avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters67025

Activitate ContSters67025

Discuție concesiune
Va rog din suflet sa ma ajutati intr-o problema si anume daca exista temei legal privind cesiunea unui contract de concesiune.
Va multumesc anticipat !!
In comuna noastra functioneaza un cabinet medical inchiriat pe perioada nedeterminata unui medic de familie, medic care are cei mai multi asigurati medical din comuna.
Primarul comunei , a schimbat destinatia unei cladiri nou construita in cabinet medical (deci al doilea cabinet in comuna). Medicului chirias in vechiul local, primarul i-a trimis o somatie pentru parasirea imobilului in care isi desfasoara activitatea , invocand ca acest cabinet este degradat si o sa-l demoleze. Deasemenea, ii atrage atentia medicului ca poate sa participe la licitatia pe care o va organiza privind inchirierea noului cabinet medical. De mentionat este faptul ca primarul a incheiat contractul de inchiriere cu medicul pentru vechiul local, fara aprobarea consiliului local. Intrebarea mea este : are dreptul medicul de familie sa i se incredinteze in mod direct , fara licitatie, noul cabinet medical ? Exista o legislatie speciala care avantajeaza medicul de familie dintr-o comuna avand cei mai multi asigurati ? Inchirierea noului cabinet se face cu licitatie publica ?
Asta inseamna : excludere din partid= pierderea calitatii de consilier
Intrebarea mea este : se mai supune la vot in CL sau CL ia doar act de aceasta ?
Apropo, nu am nicio legatura cu domnul CLEME... de mai sus
Buna seara
Fac parte dintr-un Consiliul Local (consilier local), din partea PNL. Acum cateva zile, partidul a hotarat excluderea mea din partid. Intrebarea mea este: in sedinta consiliului local se va supune la vot pierderea calitatii de consilier sau consiliul local va lua doar act de cererea partidului ? Am cai de atac in instanta si ce sanse am ?
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția og 68/2008
Domnule Elis, situatia este cam asa : sunt consilier local si ieri am avut sedinta de consiliu. In urma cu 3 ani, primarul a inchiriat dispensarul medical in cauza, unui medic cu 1 euro/mp/an pe perioada nedeterminata. Spun ca a inchiriat primarul, pentru ca a facut-o fara hotararea cons local !!!! Contractul de inchiriere este semnat de primar, viceprimar si medic. Acest contract este acum obiectul unui dosar penal. Nu am inteles de ce in sedinta de ieri a cerut trecerea dispensarului din domeniul privat in domeniul public, invocand og 68/2008
Va multumesc !
Discuție og 68/2008
un dispensar medical aflat in apropierea unui monument istoric, actualmente aflat in domeniul privat si inchiriat unui medic de familie pe perioada nedeterminata, poate fi trecut in domeniul public ?