avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... concesiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

concesiune

Va rog din suflet sa ma ajutati intr-o problema si anume daca exista temei legal privind cesiunea unui contract de concesiune.
Va multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 21:05, 21 Aprilie 2010
In principiu nu, insa cel mai bine e sa cititi in contractul dumneavoastra.
Daca pe terenul concesionat exista o constructie proprietate pe care o instrainati, atunci concesiunea urmeaza soarta bunului aflat pe acesta, deci noul proprietar se va adresa autoritatii locale pentru schimbarea titularului contractului de concesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmiterea concesiunii lucasamuel lucasamuel O persoana a concesionat de la primarie o parcela de teren pe care a construit o casa. Mi-a vandut casa si terenul intocmind un act de mana. Ulterior a ... (vezi toată discuția)
Intabulare drept proprietate Robert Marian Robert Marian Am cumparat un apartament. Cota de teren aferenta mi-a fost data in concesiune pe termen nelimitat, cu obligatia de a plati anual o suma de bani. Suprafata de ... (vezi toată discuția)
Garaj, concesiune siempreska siempreska Buna! Ma aflu in urmatoarea situatie: am un garaj proprietate personala, construit pe un teren concesionat. Am intabulat atat garajul, cat si concesiunea. In ... (vezi toată discuția)