avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate UnCercetas

Activitate UnCercetas

Nu stiam de dobanda de la Unicredit, pur si simplu m-am dus la ei si le-am zis ca doresc credit deoarece acolo am avut salariul timp de 11 ani si stiam ca sunt ok.Da, sunt un fel de intermediari de fapt cauta banca cu cea mai buna dobanda si te duc acolo asa cum m-au dus si pe mine la TBI Bank si cand mi-au zis de comisionul de 15% din suma am refuzat.
Liliana Gradinaru a scris:

In primul rand nu au ce cvontract sa va comunoice pentru ca, asa cum ati zis, nu aveti un contract semnat fizic. Ceea ce nu inseamna insa ca nu aveti o intelegere, asta nu cunosc, pentru asta este nevoie de situatia de fapt in intregime, trebuie vazuta oferta, caracteristici, de unde stiati de dobanda de la Unicredit, cum ati purtat discutia cu ei etc. Ei sunt intermediari, pare ca au intermediat.

Am discutat cu un avocat și mi a explicat că trebuie să fie cel puțin două duplicate ceea ce nu am primit plus că se poate transmite pe WhatsApp și email contractul, vineri și azi văd că nu au mai sunat dar mă gândesc câți oameni bătrâni au păcălit așa.Ce nenorociți!

hotumattua a scris:

Niște șmecheri. Spuneți-le că nu au decât să facă ce vor cu "contractul". Vă terorizează, mulți oameni nu rezistă psihic și cedează. Așa fac și "recuperatorii".
Iar dacă chiar întreprind ceva, acolo trebuie să arate "contractul". Dacă pe "contract" există ceea ce pare a fi semnătura dvs. este deja alceva, intrăm deja în penal.

Pai prin intermediul lor nu am luat nimic, dar credit am făcut la UniCredit eu deoarece aveau oferta la dobândă.Ce mă intrigă este faptul că sunt insistenți și mă tot sună sa îmi zică că aș fi semnat un contract cu ei desi eu știam că primești un exemplar și pe deasupra nu vor să îmi arate presupun "contract" pe WhatsApp deoarece le am explicat că sunt plecat înafara țării.

gi-jane2 a scris:

Deci nu aveți un împrumut la uni credit... atunci ignorati

Nu am luat nimic, am refuzat și am plecat doar că m au stresat câteva zile.

gi-jane2 a scris:

Nu am înțeles dacă ați luat sau nu credit prin intermediul lor.

Ideea este ca acum doua luni pana sa plec in Olanda am fost in vizita la NewCredit (recomandat de un prieten), m-au pus sa semnez un acord de verificare ANAF si apoi o verificare sa vada cat ma incadrez.Cand am vazut ca ei de fapt sunt intermediari cu banca si cer un comision urias de 15% din suma imprumutata am zis un mare NU din start si am plecat.Acum de pe data de 2 septembrie m-au sunat sa imi spuna ca au vazut ei in sistem cum ca eu pe 30 iulie am luat suma de 84.000 RON (16.900 euro) de la Unicredit si ca trebuie sa le dau comisionul cum ca as fi semnat un contract.Le-am zis sa mi-l dea pe WhatsApp ca din cate stiu nu am semnat nici un contract si nu am primit nici o copie, acum ma ameninta ca imi pun propire pe salariu si ca merg mai departe cu un presupus contract.Ce pot face?

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Pe whatsapp nu e ok.. Trimiteti Notificarea in scris atunci de unde va aflati, pe adresa de e-mail a institutiei,

Da, pai am cerut să îmi trimită pe WhatsApp copie contract deoarece nu sunt in țară momentan și nici măcar nu mi au dat un exemplar când am semnat și îmi spun că este contract confidential.Cum așa?

Va recomend sa ii notificati in scris prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau prin executor judecatoresc sa va predea un exemplar al contractului ( il identificati cat mai exact) si stabiliti un termen in care sa vi-l predea. In caz de refuz sau expirare a termenului formulati actiune in instanta.

Mulțumesc frumos pentru răspunsul prompt!

Cand semnati ceva, mai ales un contract, evident ca solicitati 1 exemplar care sa va apartina. Ii puteti obliga prin instanta in caz de refuz

Salut, daca eu semnez un contract cu o instituție și apoi le cer să mi-l prezinte și ei refuză pe motiv că este "contract confidential" ...eu nu am auzit de treabă asta...
Trebuie platit doar onorariul la notar si ANCPI intabulare cand cumperi cu programul Noua Casa sau mai sunt si alte taxe?
Buna ziua, urmeaza sa achizitionez un apartament la pretul de 39000 euro prin programul Noua Casa si propietarul are pretentia ca banca sa ii vireze banii in valuta (euro).Cat de complicat este si cam ce pierdere as avea?
Daca banca imi transfera banii astia intr-un cont si eu ii transfer vanzatorului, cat as avea sa ii mai dau si eu?