avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trebuie platit doar onorariul la notar si ANCPI ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trebuie platit doar onorariul la notar si ANCPI intabulare cand ...

Trebuie platit doar onorariul la notar si ANCPI intabulare cand cumperi cu programul Noua Casa sau mai sunt si alte taxe?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:38, 1 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs, cumparatorul, achitati onotariul notarial+ TVA, taxa de intabulare si verificarea regimului matrimonial 15 lei + tva.
Vanzatorul achita impozitul pe transferul proprietatii, contravaloarea extrasului de carte funciara pentru autentificare si verificarea regimului matrimonial, 15 lei + tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale Miha_81 Miha_81 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns ( orientativ). Ce cheltuieli sunt la vanzarea unui apartament de 150000 ron( taxe + impozit catre stat). ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren! baldovin_trandafira baldovin_trandafira Buna ziua! Am unteren intravilan, intr-o localitate la 15 km de municipiul Buzau, pe care intentionez sa-l vand! Vreau sa stiu ce comisioane o sa platesc la ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare leonardy44 leonardy44 Buna ziua! in cazul in care se incheie un contract de vanzare cumparare a unui imobil ce trebuie sa platesc la notar in calitate de vanzator? din punct de ... (vezi toată discuția)