avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salut, daca eu semnez un contract cu o instituție și ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salut, daca eu semnez un contract cu o instituție și apoi le ...

Salut, daca eu semnez un contract cu o instituție și apoi le cer să mi-l prezinte și ei refuză pe motiv că este "contract confidential" ...eu nu am auzit de treabă asta...
Cel mai recent răspuns: m.geta , utilizator 13:16, 10 Septembrie 2024
Cand semnati ceva, mai ales un contract, evident ca solicitati 1 exemplar care sa va apartina. Ii puteti obliga prin instanta in caz de refuz
Mulțumesc frumos pentru răspunsul prompt!

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Cand semnati ceva, mai ales un contract, evident ca solicitati 1 exemplar care sa va apartina. Ii puteti obliga prin instanta in caz de refuz

Va recomend sa ii notificati in scris prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau prin executor judecatoresc sa va predea un exemplar al contractului ( il identificati cat mai exact) si stabiliti un termen in care sa vi-l predea. In caz de refuz sau expirare a termenului formulati actiune in instanta.
Da, pai am cerut să îmi trimită pe WhatsApp copie contract deoarece nu sunt in țară momentan și nici măcar nu mi au dat un exemplar când am semnat și îmi spun că este contract confidential.Cum așa?

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Va recomend sa ii notificati in scris prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau prin executor judecatoresc sa va predea un exemplar al contractului ( il identificati cat mai exact) si stabiliti un termen in care sa vi-l predea. In caz de refuz sau expirare a termenului formulati actiune in instanta.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe whatsapp nu e ok.. Trimiteti Notificarea in scris atunci de unde va aflati, pe adresa de e-mail a institutiei,
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2024
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

Alte discuții în legătură

Legalitate sau escrocherie? ContSters79575 ContSters79575 Am facut un imprumut de 7 000RON in 2005 cu rambursare in 5 ani urmand sa platate 190 lunar. In 2008 am primit o oferta de la banca sa mi se suplimenteze ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara ContSters212553 ContSters212553 Am luat legatura cu o Agentie imobilara pentru a vinde un imobil.Dupa cateva luni in care ei nu l-au vandut , le-am spus ca renunt la ei deoarece nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara Marcelica Marcelica Buna ziua! Am si o problema si am nevoie de un sfat. Sunt interesata de cumpararea unui apartament. Am fost la o vizionare impreuna cu o alta prietena prin ... (vezi toată discuția)