avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salut, daca eu semnez un contract cu o instituție și ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salut, daca eu semnez un contract cu o instituție și apoi le ...

Salut, daca eu semnez un contract cu o instituție și apoi le cer să mi-l prezinte și ei refuză pe motiv că este "contract confidential" ...eu nu am auzit de treabă asta...
Cel mai recent răspuns: m.geta , utilizator 13:16, 10 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Niște șmecheri. Spuneți-le că nu au decât să facă ce vor cu "contractul". Vă terorizează, mulți oameni nu rezistă psihic și cedează. Așa fac și "recuperatorii".
Iar dacă chiar întreprind ceva, acolo trebuie să arate "contractul". Dacă pe "contract" există ceea ce pare a fi semnătura dvs. este deja alceva, intrăm deja în penal.
Am discutat cu un avocat și mi a explicat că trebuie să fie cel puțin două duplicate ceea ce nu am primit plus că se poate transmite pe WhatsApp și email contractul, vineri și azi văd că nu au mai sunat dar mă gândesc câți oameni bătrâni au păcălit așa.Ce nenorociți!

hotumattua a scris:

Niște șmecheri. Spuneți-le că nu au decât să facă ce vor cu "contractul". Vă terorizează, mulți oameni nu rezistă psihic și cedează. Așa fac și "recuperatorii".
Iar dacă chiar întreprind ceva, acolo trebuie să arate "contractul". Dacă pe "contract" există ceea ce pare a fi semnătura dvs. este deja alceva, intrăm deja în penal.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand nu au ce cvontract sa va comunoice pentru ca, asa cum ati zis, nu aveti un contract semnat fizic. Ceea ce nu inseamna insa ca nu aveti o intelegere, asta nu cunosc, pentru asta este nevoie de situatia de fapt in intregime, trebuie vazuta oferta, caracteristici, de unde stiati de dobanda de la Unicredit, cum ati purtat discutia cu ei etc. Ei sunt intermediari, pare ca au intermediat.

Nu stiam de dobanda de la Unicredit, pur si simplu m-am dus la ei si le-am zis ca doresc credit deoarece acolo am avut salariul timp de 11 ani si stiam ca sunt ok.Da, sunt un fel de intermediari de fapt cauta banca cu cea mai buna dobanda si te duc acolo asa cum m-au dus si pe mine la TBI Bank si cand mi-au zis de comisionul de 15% din suma am refuzat.
Liliana Gradinaru a scris:

In primul rand nu au ce cvontract sa va comunoice pentru ca, asa cum ati zis, nu aveti un contract semnat fizic. Ceea ce nu inseamna insa ca nu aveti o intelegere, asta nu cunosc, pentru asta este nevoie de situatia de fapt in intregime, trebuie vazuta oferta, caracteristici, de unde stiati de dobanda de la Unicredit, cum ati purtat discutia cu ei etc. Ei sunt intermediari, pare ca au intermediat.

Sfat: vedeți contractul de la Unicredit În partea stângă sus cu litere mici, mici (fără glumă vă trebuie lupă) scrie un nume. De fapt dvs ați contractat cu ei si nu cu Unicredit. Așa i s-a întâmplat mătușii mele,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate sau escrocherie? ContSters79575 ContSters79575 Am facut un imprumut de 7 000RON in 2005 cu rambursare in 5 ani urmand sa platate 190 lunar. In 2008 am primit o oferta de la banca sa mi se suplimenteze ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara ContSters212553 ContSters212553 Am luat legatura cu o Agentie imobilara pentru a vinde un imobil.Dupa cateva luni in care ei nu l-au vandut , le-am spus ca renunt la ei deoarece nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara Marcelica Marcelica Buna ziua! Am si o problema si am nevoie de un sfat. Sunt interesata de cumpararea unui apartament. Am fost la o vizionare impreuna cu o alta prietena prin ... (vezi toată discuția)