avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achitizionare apartament prin programul Noua Casa, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achitizionare apartament prin programul Noua Casa, transfer conversie euro la vanzator!

Buna ziua, urmeaza sa achizitionez un apartament la pretul de 39000 euro prin programul Noua Casa si propietarul are pretentia ca banca sa ii vireze banii in valuta (euro).Cat de complicat este si cam ce pierdere as avea?
Daca banca imi transfera banii astia intr-un cont si eu ii transfer vanzatorului, cat as avea sa ii mai dau si eu?

Alte discuții în legătură

Cvc apartament ipotecat Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am gasit un apartament de doua camere care este ipotecat la Volksbank. Am demarat procesul pentru a achizitiona acest apartament prin programul ... (vezi toată discuția)
Doresc să cumpăr un apartament prin prima casă, însă notarul agreat de dezvoltator pune în contract un curs euro mai mare decât al bnr. ce pot face dacă refuză să-l schimbe? Alexandra312 Alexandra312 Buna ziua! Urmeaza sa achizitionez un apartament prin programul prima casa. In antecontract, pretul imobilului este specificat in EUR, restul sumei ( ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament prin credit, avand jumatate din valoarea ap. (si cealalta jumatate din credit). Nu sunt casatorita, doar intr-o ... (vezi toată discuția)