Iata cu ce problema ma confrunt: incepind cu luna martie a acestui an sunt in concediu de risc maternal. Pana luna trecuta totul a fost in regula, doar ca luna aceasta am aflat ca vechiul contract cu medicul de medicina a muncii a fost suspendat. Astfel, am sunat la firma la care lucrez pentru a ma interesa de datele de contact ale noului medic. Mi s-a spus ca exista un contract cu un anumit centru medical , dar ca medicul de medicina a muncii a decedat:stunned:
Am sunat totusi la acest centru medical si mi s-a spus ca exista o d-na dr , dar ca nu se stie daca are dreptul de a-mi viza concediul medical/ nu.
Nu stiu ce sa fac.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc.
Incepind cu 1 ianuarie am fost anuntata verbal ca nu ma voi mai ocupa de ceea ce faceam pana la acea data, ci voi avea o cu totul alta functie. Nu am semnat act aditional, iar pe fluturas apar cu aceeasi functie(veche).
Din pacate, noua functie este limitativa si nu mai am acces la proiectele si responsabilitatile pe care le aveam inainte.
Multumesc frumos. M-am dus si eu cu Codul Muncii , cu acest articol dar mi s-a spus ca firma trece printr-o perioada foarte grea si ca nu sunt bani! Daca nu-mi convine pot sa plec in alta parte
In cazul in care in anul 2009 nu mi-am efectuat toate zilele de concediu, am dreptul sa le iau in 2010 sau angajatorul poate refuza acest lucru(din cauza problemelor finanicare)?