avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate vladh.bogdan

Activitate vladh.bogdan

Am facut acest lucru inca din ianuarie, iar rezolutia ca a fost data era sa se gaseasca prima oara un inlocuitor, urmand ca ulterior sa mi se accepte plecarea. Bine, partea cu inlocuitor au lasat-o in grija mea... eu sa-mi gasesc inlocuitor. Pana in momentul de fata nu s-a gasit, concursurile fiind blocate intre timp iar prin transfer nu vrea sa vina nimeni.
Se pare ca situatie e clara... se rezolva cu demisia din institutie (acum inteleg de ce alti doi colegi au recurs la acest lucru).
Ok, merci mult pt raspunsuri.
demisie din cadrul proiectului?
Da

Cornel Vasile a scris:

Sunteti functionar public?

nu
Buna ziua, va deranjez cu o problema legata de iesirea dintr-o echipa de implementare a proiectelor PNRR.
Fac parte dintr-o astfel de echipa, ca responsabil tehnic, numit prin hotarare de presedinte a consiliului judetean. Problema este ca vreu sa ies din proiecte si managerul de proiect impreuna cu directorul directiei din care face parte echipa nu vor sa-mi gaseasca inlocuitor (adevarul ca nici nu se gasesc, trebuie studii tehnice in constructii) motiv pentru care imi refuza plecarea.
Cum se procedeaza in mod legal? Se poate depune o ”demisie” la resurse umane prin care anunt plecarea din echipa? Sau cum?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Informatii publice Legea 544/2001
Multumesc pentru raspuns. Sunt niste lucrari de canalizare,sigur intra in prima categorie.

ynocentta a scris:

Atat timp cat lucrarile sunt edificate de catre autoritatea publica locala,informatiile sunt publice si detalii despre proiectul tehnic le puteti obtine de la serviciul urbanism din primarie
Conteaza mult in economia situatiei,natura lucrarilor de constructie deoarece poate fi vorba despre lucrari civile de amenajare a teritoriului sau lucrrai cu caracter special caz in care pot opera anumite dispozitii speciale de siguranta

Buna ziua,
As dori sa aflu daca detaliile de executie dintr-un proiect tehnic a unor lucrari de constructie, eventual intregul proiect tehnic, avand ca beneficiar o primarie pot fi accesate conform Legii 544/2001.
Multumesc mult!