avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Activitate Alex101015

Activitate Alex101015

Buna ziua, sunt in clasa a X-a profesionala și vreau să continui din a XI-a cu seralul adică cu liceu zi după ce dau diferențele și apoi iau bacalaureatul și nu știu dacă fac așa pot sa intru in Jandarmerie sau Poliție deoarece am înțeles că îți trebuie bacalaureatul luat și 4 ani de liceu dar alții spun că îmi trebuie doar bacalaureatul, deci ce-i cunoscători dacă sunt la profesionala și în a XI-a dau diferențele și intru la liceu zi și iau bacalaureatul pot sa mai intru in Jandarmerie/Politie sau trebuie neapărat 4 ani de liceu? Vă mulțumesc pentru timpul acordat, la revedere!
Bună Seara, recent m-am gândit să îmi deschid o firma online de dropshipping care funcționează online în Statele Unite Ale Americii și nu știu dacă trebuie să îmi deschid aici o firma sau daca trebuie sa plătesc niște taxe chiar daca firma nu funcționează în România dar cel ce conduce firma sunt eu și locuiesc în România, deci va cer ajutorul pentru mai multe informații despre problema mea! Va mulțumesc și o seară frumoasă!
Salutare tuturor, am și eu o întrebare, dacă eu vreau să cumpăr de pe aliexpress ceva și apoi să îl vând pe olx.ro fără să am produsul acela adică cum ar fi dropshiping, pot să am probleme cu legea dacă nu am acel produs sau trebuie să plătesc ceva taxe? (Și câte produse pot să cumpăr fără să plătesc vreo taxă sau dacă trebuie sa plătesc ceva TVA sau la vamă?). Mulțumesc, o zi bună!