este vorba despre o vila cu parter si etaj avand curtea comuna.eu locuiesc la parter,vecinul la etaj.contoarul de apa este pe numele lui.noi la parter avem doar apometre.nu este bloc.este vila
am discutat cu domnul de la apanova care a adus citatia si cica ei nu tin cont ca eu ca si co-proprietar pe imobil am achitate facturile la zi.nu imi ramane decat sa imi actionez vecinul in judecata in caz ca se ajunge la debransare
buna ziua.ce este de facut in cazul in care vecinul meu(curte comuna,eu parter el etaj) nu isi achita facturile restante la apanova si se va ajunge conform somatiei, la debransare.eu fiind cu plata la zi catre acesta.contoarul de apa fiind la el,eu avand doar apometre.
Multumesc
ce se poate face impotriva unui vecin care detine 3 caiini maidanezi care fac zgomot si mizerie.miros insuportabil mai ales pe timpul verii.nu face curat in urma lor si produc zgomot zilnic
Va multumesc frumos.
Ma voi consulta cu un avocat si vedem ce este de facut.
Sunt hotarat sa merg mai departe pentru ca nu mi se pare normal..nici profesional..nici moral
sa fii tratat astfel.
Daca ar fi spus de la bun inceput ca nu se doreste colaborarea..era normal..intelegeam..dar asa, mi se pare o grava conduita din partea acestora
Buna seara.
Ce este de facut in cazul in care un potential angajator nu isi mai respecta acordul privind angajarea?
Am dovada scrisa a faptului ca am fost la interviu,ca am fost ofertat,ca mi s-au cerut actele privind angajarea,iar dupa patru zile mi se transmite in scris ca viitorul angajator nu mai doreste inceperea colaborarii invocand motive care nu tin de persoana mea.Intre timp am refuzat alte oferte de angajare pentru ca am " batut palma " cu acesta :(
Buna seara
Am urmatoarea problema: am demisionat din cadrul unei firme cu acordul partilor fara preaviz.
Am surpriza neplacuta ca dupa incetarea contractului sa nu mi se virat intreaga suma datorata de catre angajator (ci una mult mai mica).Ce este de facut in acest caz?
Multumesc