Salut ideea este că parchetul o să ceară o pedeapsa mai mare ,tocmai că să poată mari și termenul de încercare sub supraveghere .și da și eu am avut situație similară și am primit condamnare 1 an suspendare...nu te îngrijora fi doar atent pe viitor că un deranj de ordine publică te poate duce la pedeapsa cu închisoarea..bafta
Mulțumes.contestarea rechizitoriului se face prin cerere depusă la instanță înainte de împlinirea celor 20 de zile ? La judecătorul de drepturi și libertăți ?
Buna ziua in termenul legal de 20 zile pentru contestarea rechizitoriu se poate depune și cerere de dijungere a părților civile ? Să nu mai aiva parte în procesul penal ? Sunt constituite părți civile în dosarul penal
Cu tot respectul doamna Mădălina tocmai din cauza aceasta sunt indus in eroare ..80% din avocați baroului Arges sunt de fapt avocații statului și al anchetatorilor ...eu am studiat dreptul penal cat să înțeleg unele lucruri , in momentul de față sunt reprezentat de 2 avocați renumiți cu vechime de 20 ani in avocatura ...dar se pare că in materie înșelăciune nu este cadrul lor forte...că și o completare copii părți vătămate au dat declarați că le aparțin bani care au ajuns la inculpat , situația este că bani au ajuns prin mama lor care ei se constituie părți vătămate și părți civile ..nu exista nici un dubiu decat că de fapt și au recuperat bani iar avocați împreună cu cele 2 părți vătămate ne mai cer alte sum de bani pentru a retrage plângerea adică împăcarea ....mi a fost emis rechizitoriu acum 2 săptămâni judecătorul din prima instanta mi a revocat măsura ar sitului preventiv în baza declarației părți vătămate , parchetul a făcut recurs și mi a menținut arest domiciliar ,încă nu știm motivarea de la tribunal.daca întreb avocați mei îmi răspund că trebuie să vina cei 2 la notar să facă și ei aceas procedura ...,,
Cu tot respectul domnu Claudiu...înșelăciunea prevede împăcarea părților ..ce legătură au membri familiei daca o singura persoana a fost vătămată de către inculpat ? Daca făcea in ziua respectiva împrumut la banca ,banca venea și avea cadru legal că bani care ia dat partea vătămată inculpatului erau bani lor ?? Așa au procedat membri familiei părți vătămate ...în schimb bani la notar au fost dat părți vătămate care și i retras și plângerea
Da dar este corect ? A depus o singura parte plângere penală care am și făcut medierea , pe parcursul anchetei apar copii părți vătămate și spun că bani care ia dat mama lor ia luat din șifonier și de fapt erau bani lor ..normal dacă venea toată familia și spunea că fiecare a avut în casă cate 100 Ron si se constituie parte vătămată eu trebuie să mă împac cu toți ?
Buna ziua , daca mă puteți ajuta cu un răspuns ..in cadrul unui prosce s de înșelăciune a depus partea vătămată plângere că a fost înșelată , am fost trimes in judecată pe fond inculpat ins laciune, am procedat la metoda de mediere am restituit bani părți vătămate nu mai are nici un fel de pretenții .in ziua când am depus declarația notariala mi a prezentat și rechizitoriul la care judecătorul de judecătorie a revocat măsura arestului...parchetul a făcut recurs și mi a reținut arest domiciliar ...ideea este utmatoarea in dosar apar 2 persoane membri familiei ai părți vătămate și spun că de fapt sumele de bani care au fost date de părțile vătămate erau ale lor ,și au apărut în dosar părți vătămate toți 3 și doar cei 2 părți civile cu sumele care au fost deja recuperata in fața notarului de partea vătămată care a dat bani ..avocații uni spun că trebuie să fac aceas procedura la notar cu toate părțile ,că se împacă ...este posibil așa ceva că dosarul sa aive continuitate în maniera asta daca nu i conving pe cei 2 sa de-a declarație notarială ?