avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua in termenul legal de 20 zile pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua in termenul legal de 20 zile pentru contestarea rechizitoriu ...

Buna ziua in termenul legal de 20 zile pentru contestarea rechizitoriu se poate depune și cerere de dijungere a părților civile ? Să nu mai aiva parte în procesul penal ? Sunt constituite părți civile în dosarul penal
Cel mai recent răspuns: CIGHER Iulia - Andrada , Avocat 18:09, 31 Octombrie 2022
Disjungerea nu este posibila în procedura de camera preliminara
Mulțumes.contestarea rechizitoriului se face prin cerere depusă la instanță înainte de împlinirea celor 20 de zile ? La judecătorul de drepturi și libertăți ?
Da, se depune memoriul cu cererile și excepțiile dumneavoastră la registratura instanței de la care vi s-a comunicat rechizitoriul, cu specificarea numărului de dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(inselatorie) buna ziua. am urmatoarea problema. sotul a fost implicat oarecum ... Nicoleta2807 Nicoleta2807 Buna ziua. Am urmatoarea problema. Sotul a fost implicat oarecum intr-o inselatorie \'metoda accidentul\'. El a fost soferul, dar nu a participat in niciun fel ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara si rechizitoriul in ncpp - notiuni, informatii relunelu relunelu Buna ziua.As dori sa stiu cum pot afla date din rechizitoriu,si deasemenea ce presupune \'\'camera preliminara\'\'.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Complicitate la evaziune beleflorin4444 beleflorin4444 Buna dimineata,intr-un dosar de evaziune fiscala am fost trimis in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala,fiind vorba de complicitate la 4 srl,fiind ... (vezi toată discuția)