avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate caponee

Activitate caponee

Buna ziua, in anul 2007 luna decembrie am achizitionat de la un magazin niste mobila in rate. Totul a fost in valoare de 16 milioane 500 de mii lei vechi. Am achitat pe loc 5 milioane si a ramas ca restu sa ii dau in 2-3 luni. Eu am avut niste probleme financiare si nu am putut achita nici pana acum suma, si fiindu-mi oarecum rusine m-am c-am ascuns de patronul respectiv. In vara lui 2008 a venit de 2 ori politia la usa cu invitatii la politie dar nu le-am dat drumul. Astazi insa imi bate cineva la usa, deschid...politia.., imi inmaneaza invitatia si ma pofteste maine dimineata la ora 8:30 la sediul politiei. Acum nu stiu ce sa fac, fiinca m-am interesat si ar cam fi abuz de incredere. Nu stiu cum sa fac cum sa procedez, fiinca nici acum nu o duc prea bine cu bani. Precizez cand am luat mobila nu am semnat nimic, nici macar o hartie cat de mica. Ideea e ca vreau sa ii dau bani inapoi dar nu pot pe toti odata si pana acum mi-a fost rusine sa dau ochii cu patronul. Poate cineva sa ma invete ce sa fac? Trebuie sa ma prezint obligatoriu la politie? As putea fi acuzat?
Răspuns la discuția e corect?
sicriul a costat 3 milioane jumatate, groparul 1 milion, popa 1.5 milioane, pomana 6 milioane . Masina nu am trecut-o pe numele meu, e inca pe numele tatalui meu
Răspuns la discuția e corect?
locul de veci era deja cumparat de cativa ani, a costat maxim 10 milioane cu totul
Răspuns la discuția e corect?
Acte nu am primit. Am semnat partajul pe care scria ca mi se da 140 de milioane si o masina Dacia in valoare de 65 de milioane. Am fost la notar, am participat la dezbatere. A venit si un martor. Stiu ca scria pe act ca asta e tot ce se dezbate din cotele alea doar atat imi revine. dar nu mai stiu ce cote erau pe act. Oricum a fost intre 3 persoane adica eu. mama mea si fratele meu. Mi se pare suspect urmatorul lucru. Pe mine m-au luat de acasa si cand am ajuns acolo deja era vorbit tot, aveau exact bani pregatiti. De unde puteau sti ca atat e partea mea???
Răspuns la discuția e corect?
Nu cunosc fiinca mie nu mi sa dat nici un certificat. Nu stiu ce sa fac, nu ma pricep deloc
Răspuns la discuția e corect?
Ce pot sa fac in situatia in care mostenirea sa dezbatut in decembrie anul trecut? Sper sa mai pot face ceva.
Legat de mobila din casa si aparatura nu se pune?
Vreau sa fac si succesiunea bunicului din partea tatalui, dar acolo este asa:
bunica care traieste si fratele tatalui meu. Vreau sa stiu cum pot proceda si cam cat imi revine mie. E vorba de o casa batraneasca de 10 camere si 3 terenuri.
Va rog daca stiti sa ma sfatuiti si va multumesc
Discuție e corect?
am facut de curand o succesiune la apartament si masina. Apartamentul a fost evaluat la 1 miliard jumate si masina la 65 de milioane. La succesiune am fost doar eu , fratele meu si mama mea intre care s-a impartit. Eu am luat doar 140 de milioane si masina. E corect? ca nu stiu cum se calculeaza
Precizez ca succesiunea a fost pentru tatal meu care a decedat.
Răspuns la discuția 2 probleme legate de mostenire
Mai stie cineva ceva?
Răspuns la discuția 2 probleme legate de mostenire
Ma poate ajuta cineva? E urgent!
Răspuns la discuția 2 probleme legate de mostenire
Multumesc pentru ajutor. Ma puteti ajuta si pentru a doua chestiune?