avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Activitate stefanel67

Activitate stefanel67

Revin acum am vazut email poate nu ma-m exprimat eu bine ajutorul este de la dgsap pentru persoana cu handicap din cate am mai intrebat acest ajutor nu se poate executa oricum multumesc de raspuns.
Buna seara sunt deja incadrat in grad de handicap grav psihic fara insotitor intreb daca am suferit un infarct miocardic urmat la urgenta punere stent ,am sanse sa primesc insotitor la o reevaluare a comisiei de handicap am 58 de ani . Va multumesc

Bolnav de la varsta de 13 ani cu mai multe diagnostice printre care schizofrenie paranoida cu acces maniacal bipolar ultimul fiind schizo afectiva in 2024 din cate am fost informat legea sa schimbat in 2024 la ce grad se va incadra la comisia de expertiza
Am primit pensia marita dar executorul a mai luat din ei 100 lei fata de cât aveam proprie, Este Legal cum a procedat executorul sa oprească 100 de lei din ajutorul dat pe luna octombrie ,Unde ma pot adresa pentru abuzul făcut de executor? Ma poate ajuta cineva
Buna ziua am o mare problema ma simt amenintat de catre un prieten daca il pot numii asa acum ceva timp in luna februarie exact data am sa va scriu daca este nevoie undeva la inceputul lunii a cerut imprumut de la mine 50 de lei eu iam zis ca nu am dar dupa ce am luat pensia am zis ca il pot ajuta ,ma sunat si a zis sa ii dau 200 lei ca pe 25 feb imi va inapoia suma dar cu rea credinta a inceput sa ma ameninte zicand sa merg la politie sa depun plancere si dupa voi primii banii
Am toate mesajele care am scris cu el unde ma amenintat.Nu vrea sa imi dea banii inapoi trebuie mers la Politie si reclamat pentru inselaciune si amenintare