avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce voi putea face dacă din ajutorul de 400 lei din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce voi putea face dacă din ajutorul de 400 lei din aprilie executorul ...

Ce voi putea face dacă din ajutorul de 400 lei din aprilie executorul îmi va lua din suma care din câte am înțeles nu se supune executării
Va mulțumesc și aștept răspunsuri de către cunoscatori
Cel mai recent răspuns: Global Data Protection , Consultant GDPR 09:30, 10 Aprilie 2025
Este singurul dvs. venit? Daca este singurul venit, nu vi-l poate executa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita zumagoo15 zumagoo15 Buna ziua . Am o intrebare in privinta executarii silite . Am primit o scrisoare prin care mi se adreseaza plata catre banca a sumei restante , daca nu vor ... (vezi toată discuția)
urgent - incredintare copil prin ordonanta prezidentiala iubi_claus iubi_claus In urma solicitarii in instanta, prin ordonanta prezidentiala, am obtinut incredintarea copilului meu, care in prezent locuieste cu sotul meu in Ramnicu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ellyelly ellyelly În urma cu un an jumate am inaintat dosar de divort rezultând faptul că trebuie sa plătesc pensia de întreținere a minorului aflat în grija mamei de 1/6 ... (vezi toată discuția)