Buna ziua, am o firma de IT si doresc sa ma extind in industria colectari deseurilor de hartie.
Am gasit o tipografie care imi vinde deseurile(straifuri, reviste, ziare, rebuturi si retururi), imi ofera o camera in tipografie unde sa imi pun o presa de balotat si omaneni care sa lucreze la ea si un spatiu de depozitare pentru a strange cantitatea minima efecturari unui transport. Cu tipografia fac un contract.
Am gasit si cumparatorul care imi ofera un pret mai mare pe hartie. Fac si cu ei un contract.
Pana aici e ok, deseurilor de hartie cand o cumpar si cand o vand li se mai adauga TVA-ul?
Ce coduri CAEN ar trebui sa imi adaug pentru aceasta activitate, ce fel de autorizati trebuie sa obtin(de la protectia mediului....) si cateva costuri daca se poate.Si orice altceva ce nu am precizat aici si este nevoie.
Activitatea se desfasoara in jud. Ilfov
Am inteles care e treaba cu contabilul, dar mi-ati putea spune ce anume trebuie sa fac, ce declarati trebuie sa depun, unde, cand, si alte chesti care le face un contabil?
As putea sa ma descurc momentan fara un contabil, ma refer sa apelez la un contabil numai dak este strict necesar sa imi faca niste documente kre necesitata un contabil autorizat, sau makr knd incep sa produc sa imi angajez unul.
Am infiintat un SRL, sunt fondator unic si adminisrator, platitor TVA. Am ridicat de la reg comertului Certificatul de inregistrare, certificat constatator si ink o foaie in care zice k sunt ondator si administrator. Am sediul social si pct. de lucru in acelasi loc, o camera facuta prin contract de comodat. Ce trebuie sa fac akm inafara sa ma duc la un contabil
Mi-am infiintat un SRL, am ridicat de curand dosarul de la reg,comertului si acum nu stiu ce sa mai fac, sunt platitor de TVA. Ce trebuie sa fac ca sa pot desfasura activitatiile care le am, majoritatea sunt de domeniu IT.
Sediul social si pct. de lucru sunt in acelasi loc, am o camera din casa prin contract de comodat,sunt acociat unci si administrator.