avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dupa ce am ridicat dosarul de la Registrul Comertului ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dupa ce am ridicat dosarul de la Registrul Comertului ce fac?

Mi-am infiintat un SRL, am ridicat de curand dosarul de la reg,comertului si acum nu stiu ce sa mai fac, sunt platitor de TVA. Ce trebuie sa fac ca sa pot desfasura activitatiile care le am, majoritatea sunt de domeniu IT.
Sediul social si pct. de lucru sunt in acelasi loc, am o camera din casa prin contract de comodat,sunt acociat unci si administrator.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 20:46, 8 Ianuarie 2010
vestea buna este ca de acum inainte puteti emite facturi , adica aveti personalitate juridica si puteti incheia raporturi juridice cu terti - clientii dvs
veste proasta este ca acele facturi inseamna venituri, care inseamna evidenta contabila si fiscala ; cel mai bine ma gindesc ca e sa luati legatura cu un profesionist contabil
Pai si contabilul imi ia el autorizatiile de functionare? sau trebuie sa ma duc sa mi le iau eu?
m-am referit la aspectele de natura contabila si fiscala ; nu stiu la ce autorizatii va ginditi si nu stiu daca activitatea dvs , asa cum ati precizat , in domeniul IT necesita autorizari speciale ; poate ne ajuta un coleg care se stie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat si pfa ginnyy ginnyy Poti fi si salariat si PFA in acelasi timp? Astfel, persona va obtine si venituri salariale si plata serviciilor prestate ca PFA (de la aceeasi Societate ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Comert prin i.i. Csuri84 Csuri84 Buna, Stie cineva daca o diploma de contabil este suficienta pentru inregistrarea unei Intreprinderi individuale pentru comert in ... (vezi toată discuția)